יום שני, 12 במרץ 2012

מילאנסס

המילאנסס הם שניצלים מבשר בקר. בארגנטינה בשר הבקר זול יותר מהעוף ולכן זהו השניצל הארגנטינאי. גם הוא הגיע עם המהגרים מאיטליה (השם מרמז- מילאנו...). למילאנסה משתמשים בחלקים הקשים יותר של הבשר, חלקי צוואר או כתף. בגלל הפריסה הדקה ולמרות הטיגון הקצר הבשר יוצא רך וטעים. טעים לאכול את המילאנסה עם קצת מיץ לימון מעל ובליווי פירה.
 
  המצרכים:

    בשר בקר (צוואר או כתף) פרוס דק
    ביצה טרופה
    חרדל
    פירורי לחם

   שמן לטיגון
   פטרויליה קצוצה
   לימון



 ההכנה:
    בעזרת פטיש שניצלים חובטים היטב בכל השניצלים, לריכוך הבשר.


   
   מערבבים ביצה טרופה עם כפית חרדל.
   מצפים כל שניצל בתערובת הביצה ובפירורי הלחם.


   מטגנים בשמן חם כשתי דקות מכל צד.
   מגישים עם פטרוזיליה קצוצה ומעט לימון


   בתאבון!

תגובה 1:

תודה!