יום רביעי, 15 בפברואר 2012

אלפחורס

עוגיות חמאה פריכות ממולאות בריבת חלב.
250 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר
3 חלמונים                                                                
תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
10 גרם א.אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה

ריבת חלב למילוי
קוקוס טחון לציפוי

הבצק:
       1. במקסר מקציפים יחד חמאה עם סוכר
       2. מוסיפים חלמונים, אחד אחד
       3. מוסיפים וניל וקליפת לימון
       4. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים
       5. מוסיפים חומרים יבשים לתערובת,
           מערבבים עד ליצירת בצק אחיד.
       6. עוטפים בפלסטיק נצמד ומכניסים למקרר
       7. מחממים תנור ל175 מעלות
       8. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים על
           ניילון נצמד (יותר קל להוציא אח"כ)
         
      9. קורצים עיגולים ומניחים בתבנית אפייה

     10. אופים כ 10 דקות

      11. מרכיבים את האלפחורס: בזהירות! (העוגייה פריכה מאוד)
           מורחים על הצד התחתון ריבת חלב, ומצמידים עוגייה נוספת

       
            מורחים את הדפנות בעוד ריבת חלב ומצפים בקוקוס





               בתאבון!

         
     
              

תגובה 1:

תודה!